Pickled Avocado // Avocado sotto aceto

Friday, October 27, 2017


I'm pretty sure I'm not the only one who has sliced into an avocado before it was ripe enough to eat and had absolutely no idea what to do with it. Because let's be honest, unripe avocado is disgusting. I could be okay with it being a little too hard, but definitely not okay with its bitter and pretty awful taste.

The first time that happened I tried to fix it by cooking it but it was a terrible idea. Cooked avocado and I will never go along. Period. The second time, which happened a couple of months ago, I did the smart thing of googling uses for unripe avocado and I found out I could make pickled avocado. I love pickles, so I gave it a try. And guess what? It was delicious!


That, however, is not the only reason I decided to remake it and share the recipe with you. As someone who is trying to eat avocado every single day, I found that pickled avocado is the best way for me to eat it, especially because it's very hard to have ripe avocados at home all the time.

It's very easy to make and you'll end up with something you can use basically everywhere. Toasts, salads, burritos, pizza. Or you could eat it straight from the jar like I do with pretty much all pickles.

INGREDIENTS
  • 2 unripe avocados
  • 120 ml (1/2 cup) white vinegar
  • 120 ml (1/2 cup) water
  • 1 tablespoon non-iodized sea salt
  • herbs and spices to taste

INSTRUCTIONS
  • In a small saucepan, combine vinegar, water and salt, and bring to a boil, stirring occasionally. At this point, salt should be dissolved so set aside to cool.
  • Cut the avocados in half, remove the pits then peel them. Cut the avocados into slices.
  • Add herbs and spices, if using, and avocado in a jar. Pour the cooled vinegar mixture into the jar and seal with a lid.
  • Refrigerate for at least 24 hours before serving. It will keep in the refrigerator for about a month.

Sono sicura di non essere l'unica che ha tagliato un avocado prima che fosse abbastanza mature per essere mangiato e non aveva nessuna idea con cosa farci. Perché siamo onesti, l'avocado non maturo è disgustoso. Potrei digerire il fatto che è un po' troppo duro, ma di sicuro no il suo sapore amaro e abbastanza cattivo.

La prima volta che mi è successo ho cercato di porvi rimedio cucinandolo ma è stata un'idea terribile. Io e l'avocado cotto non andremo mai d'accordo. Punto. La seconda volta, che è successo un paio di mesi fa, ho fatto la cosa intelligente di cercare su google usi per l'avocado non maturo e ho scoperto che si può fare l'avocado sott'aceto. Adoro i sott'aceti, così l'ho provato. E indovinate un po? Era delizioso.

Quella, però, non è l'unica ragione per cui ho deciso di rifarlo e condividere la ricetta con voi. Dal momento che sto cercando di mangiare avocado tutti i giorno, l'avocado sott'aceto è il modo migliore per me per mangiarlo, soprattutto perché è molto difficile avere sempre in casa avocadi maturi.

È molto facile da fare e avrete qualcosa che potete praticamente utilizzare ovunque. Toast, insalate, burrito, pizza. O potreste mangiarlo direttamente dal barattolo come faccio io praticamente con tutti i sott'aceti.

INGREDIENTI
  • 2 avocadi non maturi
  • 120 ml di aceto di vino bianco
  • 120 ml di acqua
  • 1 cucchiaio di sale marino senza iodio
  • erbe e spezie a piacere 

PROCEDIMENTO
  • In un pentolino, mescolate aceto, acqua e sale, e portate a bollore, mescolando di tanto in tanto. A questo punto, il sale dovrebbe essersi sciolto quindi lasciate raffreddare.
  • Tagliate gli avocadi a metà, togliete i semi quindi sbucciateli. Tagliate gli avocadi a fette.
  • Aggiungete erbe e spezie, se le utilizzate, e avocado in un barattolo. Versate il composto di aceto raffreddato nel barattolo e sigillate con un coperchio.
  • Tenete in frigorifero per almeno 24 ore prima di servire. Si manterrà in frigorirero per circa un mese.

2 comments:

  1. Deve essere buonissimo, qui da te sempre idee originali e buonissime, baci!

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  2. Non l'ho mai mangiato sotto aceto, chi sa che buono !

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